Solkalkylen >

 

100 % solkraft 

För en ljusare framtid 

Solkraft är en hållbar lösning för framtiden eftersom det är en förnybar energikälla som inte avger några utsläpp vid produktionen av sol-el. Nu lanserar vi möjligheten att köpa och installera solceller via oss på DoGood EL så du kan bli småskalig- eller mikroproducent av sol-el.

Producerar du mer sol-el än vad du gör av med under ett kalenderår och säljer överskottet till oss räknas du som småskalig producent. Producerar du vanligtvis mindre sol-el än vad du använder men i perioder får ett överskott kallas du mikroproducent. 

Oavsett så hjälper vi dig fram till den bästa lösningen för just ditt boende eller verksamhet. 

 

Följ din ström mot hållbar framtid
och anslut dig till oss

 

25 års garanti 

Vi erbjuder kompletta installationer av solceller.

Ett solsystem är en långsiktig investering, som bör pågå i över 25 år. Du vill kunna lita på att solpanelerna du installerar kommer att fungera under hela sitt liv.

100% Solkraft 

Solelen kan du använda till allt i hemmet, inklusive att ladda en elbil. Den solel du inte använder direkt kan du antingen lagra i ett batteri och använda när solen gått ner, eller sälja vidare till oss.

Finansiera dina solceller

Vi vill att det ska bli lättare att investera i energieffektiva lösningar såsom solceller. Få lägre el-kostnader samtidigt som du höjer värdet på huset genom energisparade renoveringar.

Leveranstid

Solceller finns nu tillgängliga och kan beställas. Leveranstiden är 6-8 veckor efter beställning för att påbörja installationen.

Låt oss hjälpa dig fram till den bästa lösningen för just ditt boende eller verksamhet.

Solcellsinfo Bild Raw Alpha

Solpaneler för ditt hem

Läs mer och beställ
Solpaneler För Ditt Företag1

Solpaneler för företag

Läs mer och beställ

Solceller på taket sänker elkostnader och höjer värdet på huset. Räkna på ditt tak ↴