Vi erbjuder smidiga elavtal med timpris så du lättare kan planera din vardag, skräddarsy vad som passar just dig helt enkelt. Via vår GoodStore kan du köpa smarta lösningar såsom laddboxar till el-bil, så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid och förändra världen till det bättre med hjälp av elektricitet. Vi erbjuder även lösningar för solcellsanläggning med tillhörande elavtal så att du kan bli din egen producent av grön el. Vi vill tillsammans med dig skapa en miljövänligare och smartare elmarknad, både här och nu och på lång sikt. 

 

– Vi siktar alltid på att leverera hög teknologi till ett bra pris. Vi är öppna med kunderna och visar total transparens. Vi vet nämligen att våra kunder, precis som vi, uppskattar sunda värderingar och godhjärtade handlingar, säger Veeradeth Thamhaksa - Grundare & VD

 

 

 

 

 

 

WE DOGOOD

Vi på DoGoodEL vill vinna genom att erbjuda det bästa priset för fossilfri el och samtidigt möjliggöra att fler människor kan leva mer klimatsmart - nu och kommande generationer. Vi vill också sponsra och hjälpa personer och föreningar som vi tycker gör en bra grej. Här nedan ser du en del av hur vi utåt stöttar svenskt föreningsliv med olika investeringar.

Läs mer >