Om Oss

Vi är ett familjeägt elbolag med förnybar och grön el som varken sticker ut eller går mot strömmen, snarare följer vi strömmen mot en hållbar framtid.

Vi arbetar helt enkelt för att 100 % grön och förnybar el ska strömma ut ur dina kontakter till billigast möjliga pris, något som vårt enda och enkla elavtal garanterar. Vi tycker att det här med digitala lösningar är bra men samtidigt tycker vi att det är viktigt att du ska kunna prata med en fysisk person. Därför är du alltid välkommen att svänga förbi oss på kontoret eller slå oss en signal om du vill prata grön och förnybar el. Tillsammans med dig har vi möjligheten att skapa en miljövänligare och smartare elmarknad.

Välkommen till oss om du är trött på att prata om din ström som om den vore en fotnot och istället vill göra den till en viktig del av den historia som du skriver varje dag. Följ din ström mot en hållbar framtid och anslut dig till oss, DoGood EL.

 

– Vi siktar alltid på att leverera hög teknologi till ett bra pris. Vi är öppna med kunderna och visar total transparens. Vi vet nämligen att våra kunder, precis som vi, uppskattar sunda värderingar och godhjärtade handlingar, säger Veeradeth Thamhaksa - Grundare & VD