Laddad för ditt nästa äventyr 

 

 

Smart och snygg laddbox för hemmabruk 

Ladda din elbil hemma i din egna laddbox när det passar dig.
Det är snabbare, säkrare och framför allt mer prisvärt. 

Självklart finns det en kostnad för installationen av laddboxen, men det finns avdrag via Skatteverket att ansöka om. Med din egna laddbox kan du sen påverka laddningspriset genom att exempelvis ha ett timavtal och ladda när det är som billigast på dygnet.

Lastbalanserare för att optimera laddningen

Vi rekommenderar att du köper till en lastbalanserare som mäter den tillgängliga elektriciteten i huset och lastbalanserar elförbrukningen så säkringen inte går när du laddar din bil. 

Passa på att ladda när elpriserna är som lägst på dygnet

 

Med Eco Mode i Zaptec Go-appen aktiverad laddas din bil automatiskt under den tid på dygnet när elpriserna är som lägst. Eco Mode får prisinformation om den Nordiska elbörsen Nord Pools spotpriser en gång i timmen. 

Laddstolpar till din bostadsrättsförening

Vi hjälper dig att installera laddstolpar till din bostadsrättsförening, både för garage och utomhus-parkering. 

 

 

Företag 

I dagens samhälle behöver företag erbjuda både anställda och kunder att kunna ladda bilen under en arbetsdag. Vi hjälper dig att optimera platsen! 

 

Offentliga parkeringsplatser

Installera laddplatser i P-hus, garage och utomhusanläggningar. Vi hjälper dig till bästa resultat! 

 

Nya Bostäder 

Allt fler väljer elbil, både i tjänsten och privat. Den ökade användningen av elbilar betyder stor efterfrågan på laddstationer i bostadsrättsföreningar och övriga bostadsområden. Att investera i parkeringsplatser med laddstation är attraktivt både för nyinflyttade och befintliga boende, vilket betyder att det blir mer lättsålda bostäder och fler intressenter till hyresrätter. 

 

Kostnadsfri och smidig administration

Administrationsverktyget Zaptec Portal är kostnadsfritt och i systemet kan du i egenskap av administratör enkelt se status för alla laddstationer i bostadsrättsföreningen, läsa av förbrukningen per användare eller uppdatera laddstationen med den senaste programvaran.

Enkel betalnings­lösning och molntjänst

Hämta ut laddhistoriken via Zaptec Portal och fakturera varje användare för den elförbrukning de använt. En enkel och prisvärd lösning för en rättvis kostnadsfördelning av elförbrukningen.

 

Intresserad av en Zaptec-lösning som företagskund? 

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig.

Kontaktformulär >

 

Beställ din laddbox ↴