Laddad för ditt nästa äventyr 

Ladda bilen snabbt, säkert och med trygg ekonomi. Med en Zaptec Go-laddbox och ett DoGood-

Elbilsladdare

elavtal blir livet lite lättare, och du slipper tänka på att kostnaden drar iväg. Låt oss ta hand om laddningen så kan du fokusera på att planera din nästa tur, oavsett om det är till mataffären eller ut på äventyr. Välkommen till DoGood EL!

 

 

Smart och snygg laddbox för hemmabruk 

Ladda din elbil hemma i din egna laddbox när det passar dig.
Det är snabbare, säkrare och framför allt mer prisvärt. 

Självklart finns det en kostnad för installationen av laddboxen, men det finns avdrag via Skatteverket att ansöka om. Med din egna laddbox kan du sen påverka laddningspriset genom att exempelvis ha ett timavtal och ladda när det är som billigast på dygnet.

Lastbalanserare för att optimera laddningen

Vi rekommenderar att du köper till en lastbalanserare som mäter den tillgängliga elektriciteten i huset och lastbalanserar elförbrukningen så säkringen inte går när du laddar din bil.  

Läs mer > 

Passa på att ladda när elpriserna är som lägst på dygnet

 

Med Eco Mode i Zaptec Go-appen aktiverad laddas din bil automatiskt under den tid på dygnet när elpriserna är som lägst. Eco Mode får prisinformation om den Nordiska elbörsen Nord Pools spotpriser en gång i timmen. 

 

Vi guidar dig genom alla steg

 

 

Vad kostar det att ladda en elbil?

El är oftast billigare att köra på än traditionella drivmedel såsom bensin och diesel. Exakt hur mycket det kostar att ladda en elbil beror på flera variabler, men sättet du väljer att ladda på har stor inverkan på det slutgiltiga priset.  Läs mer >

Räkna ut vad det kostar att ladd din elbil > 

 

 

Våra laddboxar 

Zaptec Go laddbox laddar alla el-bilar

Oavsett bilmodell eller vart du ska så är Zaptec Go det bästa sättet att ladda inför din resa. Med ledande norsk grön teknik har vi skapat världens minsta 22 kW laddare i sitt slag. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

Snabb överblick om Zaptec Go > 

 

 

 

Så här enkelt köper du en laddbox inklusive installation

Vi erbjuder ett av marknadens bästa paket-pris vid köp av laddbox med installation. För att kunna optimera laddningen rekommenderar vi även att du köper till en lastbalanserare.

 

Beställningsprocess >

 

Våra storsäljare i GoodStore

Köp din Zaptec Go inkl. installation, 6495 kr. PLUS 700 kr rabatt till dig som är eller blir DoGood EL kund. Din Deal 5795 kr

Zaptec Go TURNTABLE V009 Moss Green 1500Px 00000

Moss Green

Inklusive installation fr. 6496 kr

Köp nu
Zaptec Go TURNTABLE V009 White 1500Px 00000

Cloud White

Inklusive installation fr. 6496 kr

Köp nu
Zaptec Go TURNTABLE V009 1500Px 00000 (1)

Asphalt Black

Inklusive installation fr. 6496 kr

Köp nu

Beställ din laddbox ↴