BRF | Företag | Offentligt

 

Bästa valet av laddsystem

En smart och effektiv laddstation för bostadsrättsföreningar, företag, kommuner, köpcentrum och andra organisationer som erbjuder privata och publika parkeringsplatser.

Zaptec Pro är marknadens säkraste och mest flexibla laddstation. Med hållbar design anpassad för vårt nordiska klimat, 4G som säkerställer kontinuerlig sömlös kommunikation mellan laddstationerna och stöd för Plug & Charge (ISO15118) är systemet ett sjävklart val för elbilsladdning. Komplettera gärna Zaptec Pro med en smidig betaltjänst som gör det lätt att ta betalt för laddning.  

 

Laddstolpar till din bostadsrättsförening

Vi hjälper dig att installera laddstolpar till din bostadsrättsförening, både för garage och utomhus-parkering. 

 

 

Företag 

I dagens samhälle behöver företag erbjuda både anställda och kunder att kunna ladda bilen under en arbetsdag. Vi hjälper dig att optimera platsen! 

 

Offentliga parkeringsplatser

Installera laddplatser i P-hus, garage och utomhusanläggningar. Vi hjälper dig till bästa resultat! 

 

Nya Bostäder 

Allt fler väljer elbil, både i tjänsten och privat. Den ökade användningen av elbilar betyder stor efterfrågan på laddstationer i bostadsrättsföreningar och övriga bostadsområden. Att investera i parkeringsplatser med laddstation är attraktivt både för nyinflyttade och befintliga boende, vilket betyder att det blir mer lättsålda bostäder och fler intressenter till hyresrätter. 

 

Kostnadsfri och smidig administration

Administrationsverktyget Zaptec Portal är kostnadsfritt och i systemet kan du i egenskap av administratör enkelt se status för alla laddstationer i bostadsrättsföreningen, läsa av förbrukningen per användare eller uppdatera laddstationen med den senaste programvaran.

Enkel betalnings­lösning och molntjänst

Hämta ut laddhistoriken via Zaptec Portal och fakturera varje användare för den elförbrukning de använt. En enkel och prisvärd lösning för en rättvis kostnadsfördelning av elförbrukningen.

 

Intresserad av en Zaptec-lösning som företagskund? 

Skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig.

Kontaktformulär >

 

Beställ din laddbox ↴